Antwerp
A little something our member P. Meyers wrote

250px-Freud-1

La Casa del Habano

Een ieder die de Casa del Habano in Antwerpen kent weet waarover ik het heb. Dit goddelijke stukje paradijs op aarde, Cubaans ‘grondgebied’ te Antwerpen, is een thuishaven voor vele levensgenieters. In de Casa del Habano te Antwerpen kunt u in heerlijke chesterfield zetels tot rust komen. In het gezelschap van aficionado’s en vrienden genieten van een fijne handgerolde sigaar en iets drinken. Goede wijn, porto, oude rum of whisky. Noem het en het is er. In Mikes Havana House, inmiddels informeel omgedoopt tot Reza’s Havana House, geniet men intens.

Onder leiding van eigenaar Reza Vali Balouch worden er heel wat sigarenwolken de lucht in geblazen. Wie de sigaar niet correct aansteekt zal er ongetwijfeld door Reza op gewezen worden dat een Havana meer respect verdient. Terecht. Maar hij is ook de man die je zal bijstaan en adviseren in de prachtige wereld van Havana. Reza heeft van de ‘house’ een exclusieve en prachtige club gemaakt. Een bezoek aan de Antwerpse Casa del Habano is een rijke en niet te vergeten ontdekkingsreis. Een reis door de geheimen van al het goeds dat Cuba ons te bieden heeft. Casa del Habano staat voor service en kwaliteit, maar eigenlijk voor intens genieten. Laat jezelf eens overtuigen!

Sigmund Freud verwoordde het ooit zo ‘Roken is een van de mooiste en goedkoopste geneugten van het leven. En indien je er voor kiest niet te roken, dan doe je je zelf tekort’.

P. Meyers

Bedankt voor deze prachtige tekst, heer Meyers!

Casa Del Habano

EmailGoogle+LinkedInTwitterFacebook

Age Verification

By clicking enter, I certify that I am over the age of 18 and will comply with the above statement.

Enter

Or

Exit
Always enjoy responsibily.